Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g245g69kcal1.5g14.6g0.5g6.1g
Selleri, annos 50g245g34kcal2.5g7.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Paprika, punainen245g63kcal2.2g11.3g1g4.9g
Herkkusieni 282g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Hillosipuli, Rainbow184g64kcal1.7g12.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g165kcal0g0g18.4g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria980g1078kcal205.9g0g24.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g18g10kcal0.9g1.5g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g18g11kcal1g1.6g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g14kcal1.4g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3240kcal452.4g127.2g92.2g38.8g
Valittu annoskoko2500g1620kcal226.2g63.6g46.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g810kcal113.1g31.8g23.1g9.7g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604