Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 550g139kcal2.8g23.1g1.1g10.5g
Nauris 407g112kcal4.1g17.1g1.2g7.7g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 837g151kcal4.7g20.9g3.3g5.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 144g429kcal25.8g1.7g35.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu359g452kcal39.5g1.1g32.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g205kcal6.1g41.9g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3054kcal169.8g225.4g149.6g57.2g
Valittu annoskoko2500g1527kcal84.9g112.7g74.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna1250g764kcal42.5g56.4g37.4g14.3g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713