Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1041g250kcal18.8g22.9g3.1g23.9g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1041g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g260g728kcal49.4g0g57.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.8g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2066kcal144.8g60.2g121.4g54.4g
Valittu annoskoko2500g1033kcal72.4g30.1g60.7g27.2g
Annoskoko puolitettuna1250g517kcal36.2g15.1g30.4g13.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901