Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1837g510kcal21.9g74.6g3.7g38.6g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Voi 40% rasvaa 26g99kcal0.5g0.5g10.7g0g
Piirakkataikina Sunnuntai525g1942kcal26.2g168g131.2g10.5g
Siirappi, tumma39g126kcal0g29.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5398kcal99g551.4g291.4g100.6g
Valittu annoskoko2500g2699kcal49.5g275.7g145.7g50.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1349kcal24.8g137.9g72.9g25.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903