Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Paprika punainen 308g90kcal2.9g13.9g1.2g5.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä453g186kcal6.3g36.7g1.4g13.6g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g725g145kcal8g26.1g1.4g0g
Bratwursti (Pirkka)906g2627kcal117.8g11.8g244.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6154kcal272.8g187.4g497.6g42.6g
Valittu annoskoko2500g3077kcal136.4g93.7g248.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1538kcal68.2g46.9g124.4g10.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991