Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 970g372kcal9.7g66.9g1.9g24.2g
Nauris 194g53kcal1.9g8.1g0.6g3.7g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos65g466kcal0.3g0.3g51.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton65g14kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi862g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton129g207kcal10.3g5.2g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2339kcal50.4g183.6g142.8g63.4g
Valittu annoskoko2500g1170kcal25.2g91.8g71.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna1250g585kcal12.6g45.9g35.7g15.9g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566