Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Purjosipuli 182g42kcal3.3g4.4g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g237g66kcal1.4g14.1g0.5g5.9g
Tomaatti, tuore364g74kcal2.2g13.8g1.1g5.1g
Papu valkoinen, keitetty 364g392kcal30.7g51g1.3g25.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk255g100kcal4.3g19.4g0.3g12.8g
Fariinisokeri27g111kcal0g27.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g911g273kcal9.1g36.4g2.7g0g
Oliiviöljy 49g435kcal0g0g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3045kcal104.8g343.2g111.4g110g
Valittu annoskoko2500g1523kcal52.4g171.6g55.7g55g
Annoskoko puolitettuna1250g761kcal26.2g85.8g27.9g27.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914