Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi666g923kcal125.2g0g46.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)666g166kcal6.7g36.6g0g9.3g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)83g358kcal4.6g53.3g14.1g0.9g
Vesi832g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys25g91kcal0.1g22.5g0.1g0.3g
Lasagnelevy Rainbow137g501kcal19.1g96.9g4.2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4129kcal313.8g427.4g130.4g32.4g
Valittu annoskoko2500g2064kcal156.9g213.7g65.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1032kcal78.5g106.9g32.6g8.1g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142