Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g166g123kcal7.5g21.4g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha474g806kcal90.1g0g47.4g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.231g809kcal30.8g157.2g5.5g8.8g
Vesi356g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow33g299kcal0g0g33.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow178g27kcal3.4g3g0.2g4.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä427g1110kcal76.8g2.1g85.4g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.190g529kcal56.9g2.8g32.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g356g72kcal2.1g13.5g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7616kcal542g406.6g411.2g41.2g
Valittu annoskoko2500g3808kcal271g203.3g205.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1904kcal135.5g101.7g102.8g10.3g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413