Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g582g1983kcal90.1g367g17.4g34.9g
Tonnikala vedessä, rainbow465g465kcal93.1g2.3g9.3g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g143g715kcal9.3g75.7g41.4g2.9g
Ruokakerma Valio 5%665g399kcal8g18.6g33.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 332g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 199g206kcal6.9g35.9g2.1g5.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.6kcal0.3g1.1g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7988kcal417.6g1009.2g252g90g
Valittu annoskoko2500g3994kcal208.8g504.6g126g45g
Annoskoko puolitettuna1250g1997kcal104.4g252.3g63g22.5g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850