Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 457g293kcal14.6g22g16g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g114g422kcal15.9g82.8g2.9g4.7g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Chilikastike original, Felix69g60kcal1.2g10.3g0.1g0g
Persilja 137g38kcal1.9g1.5g0.3g11g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g457g274kcal1.8g68.5g0.5g6.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1142g1684kcal245.4g0g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5900kcal593g371g220.6g44.2g
Valittu annoskoko2500g2950kcal296.5g185.5g110.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1475kcal148.3g92.8g55.2g11.1g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152