Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu159g113kcal22.9g1.1g1.7g0g
Sinisimpukka vedessä 159g141kcal24.8g3g3.2g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g635g508kcal120.6g0g6.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)635g159kcal6.3g34.9g0g8.9g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g211kcal0g0g23.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Ruokakerma ingman 5%318g270kcal11.1g19g15.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus397g1349kcal91.3g210.3g14.7g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5609kcal560g555.4g132g71.2g
Valittu annoskoko2500g2805kcal280g277.7g66g35.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1402kcal140g138.9g33g17.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157