Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g649g1492kcal43.5g272.5g11g90.8g
Tonnikala vedessä 459g479kcal102.9g0g6.9g0g
Tomaatti 819g187kcal4.6g28.3g2.5g11.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)229g619kcal68.8g0g39g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 49g34kcal0.6g5.6g0.6g1.9g
Tilli, tuore 197g59kcal7.3g1.8g1.6g4.1g
Becel kevyt margariini 5g98g315kcal1.7g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6369kcal458.8g616.4g192g216.6g
Valittu annoskoko2500g3185kcal229.4g308.2g96g108.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1592kcal114.7g154.1g48g54.2g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778