Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 303g313kcal10.5g54.5g3.2g8.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 167g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g606g364kcal22.4g44.2g12.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)149g535kcal8.2g112.8g5.2g8.2g
Korppujauho 64g233kcal6.7g47.7g0.7g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1212g2012kcal230.3g0g121.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7330kcal592.8g519.2g314.8g40.8g
Valittu annoskoko2500g3665kcal296.4g259.6g157.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1833kcal148.2g129.8g78.7g10.2g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676