Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g688g2407kcal90.1g477.2g11.7g22g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)688g619kcal112.1g9.6g15.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g550g468kcal7.7g24.2g38.5g1.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa275g825kcal63.3g0g63.3g0g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.3g0.5g3.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 69g608kcal0g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10039kcal554.8g1051.2g396.6g63g
Valittu annoskoko2500g5019kcal277.4g525.6g198.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2510kcal138.7g262.8g99.2g15.8g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686