Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 611g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80183g745kcal139.4g9.2g16.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1223g1540kcal134.5g3.7g110g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 306g1009kcal6.1g9.2g107g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g31g3.1kcal0.5g0g0.2g26g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Voi 128g931kcal1.5g0.5g104.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8456kcal564g45.2g676.2g52g
Valittu annoskoko2500g4228kcal282g22.6g338.1g26g
Annoskoko puolitettuna1250g2114kcal141g11.3g169.1g13g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107