Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3489g318kcal53.8g20.6g1.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)245g1762kcal0.2g0.2g195.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 255g873kcal25.9g178.2g3.1g8.9g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit392g82kcal12.9g7.4g0g9.8g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g392g724kcal86.1g7.8g39.2g0g
Kananmuna kuoreton 323g461kcal40.4g1g33.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl392g1331kcal7.8g11.7g137g0g
Oregano, kuivattu 3.9g12kcal0.4g0.8g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11162kcal456g462.8g820.2g40.8g
Valittu annoskoko2500g5581kcal228g231.4g410.1g20.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2791kcal114g115.7g205.1g10.2g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245