Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1173g1468kcal246.3g0g52.8g0g
Ruokakerma ingman 5%791g672kcal27.7g47.4g39.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original125g88kcal5g10g3.8g3.8g
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.3g0.6g2g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 36g315kcal0g0g35.6g0g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g277g205kcal12.5g35.7g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5711kcal598.4g218.8g266g18.6g
Valittu annoskoko2500g2856kcal299.2g109.4g133g9.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1428kcal149.6g54.7g66.5g4.7g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547