Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 148g112kcal2.8g22.9g0.3g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 207g157kcal3.9g32g0.4g2.1g
Keittojuurekset, apetit295g77kcal2.7g14.2g0.9g6.8g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi1476g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 345g387kcal72.8g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1483kcal165.2g141g24g21.8g
Valittu annoskoko2500g742kcal82.6g70.5g12g10.9g
Annoskoko puolitettuna1250g371kcal41.3g35.3g6g5.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600