Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g529g3810kcal5.3g5.3g423.3g0g
Fariinisokeri529g2148kcal0g528.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten119g393kcal28g53.6g25g13.1g
Pandan tumma suklaa 150 g185g989kcal9.1g96.3g59.3g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g265g1389kcal25.1g140.2g82g0g
Mantelirouhe, 1 rkl132g764kcal27.9g7g66.8g15.3g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 265g873kcal5.3g7.9g92.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g22235kcal312g1742.8g1587.4g57g
Valittu annoskoko2500g11118kcal156g871.4g793.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g5559kcal78g435.7g396.9g14.3g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773