Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 945g2138kcal151.2g4.7g170.1g0g
Voi 39g286kcal0.5g0.2g32g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 394g363kcal62.2g9.8g7.9g0g
Tonnikala vedessä 551g576kcal123.7g0g8.3g0g
Herkkusieni säilyke 394g67kcal8.3g0.8g1.2g9.4g
Kermajuusto (Pohjanpoika)177g691kcal42.5g3.5g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8238kcal776.8g38g552.4g18.8g
Valittu annoskoko2500g4119kcal388.4g19g276.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2060kcal194.2g9.5g138.1g4.7g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830