Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 392g560kcal49g1.2g40.2g0g
Sokeri 535g2171kcal0g534.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g89g651kcal0.9g0.9g71.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 178g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.5g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g143kcal0g35.3g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta695g2504kcal90.4g486.8g14.6g24.3g
Kookoshiutale 62g412kcal5.1g4g40.3g10.2g
Hasselpähkinä 116g746kcal16.3g3.9g70.7g20.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)342g1619kcal14g208.8g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17738kcal355.2g2577.6g631.6g110g
Valittu annoskoko2500g8869kcal177.6g1288.8g315.8g55g
Annoskoko puolitettuna1250g4435kcal88.8g644.4g157.9g27.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316