Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g781g2188kcal148.4g0g171.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g826g289kcal13.2g57g0.8g11.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g893g714kcal98.2g25.9g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6382kcal519.6g165.8g397.2g23.2g
Valittu annoskoko2500g3191kcal259.8g82.9g198.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1596kcal129.9g41.5g99.3g5.8g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573