Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1556g2022kcal264.5g17.1g99.6g0g
Sitruuna 100g467g168kcal2.8g28g5.1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g78g28kcal0.5g1.7g0.9g2.2g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Timjami 3.1g8.8kcal0.3g0.8g0.2g1.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g23g75kcal0.2g18.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.8g24kcal0.7g1.1g1.8g0.1g
Vesi311g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4755kcal545.8g150.2g215.8g9g
Valittu annoskoko2500g2378kcal272.9g75.1g107.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1189kcal136.5g37.6g54g2.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263