Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 768g934kcal163.1g0g30.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1502g526kcal27g96.1g3g48.1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon50g61kcal1.7g13.5g0g0g
Soijakastike 120g73kcal6.2g11.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4249kcal396g242g187.8g96.2g
Valittu annoskoko2500g2125kcal198g121g93.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1062kcal99g60.5g47g24.1g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359