Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)848g1358kcal161.2g0g76.4g0g
Punajuuri 566g217kcal5.7g39g1.1g14.1g
Kaali, valkokaali226g48kcal2.7g7.7g0.5g4.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess192g192kcal13.7g28.8g2.3g41.5g
Peruna, keskikokoinen 60g339g204kcal5.1g44.1g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)91g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g153kcal0g0g17g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.4g0.4g2g
Chili paprika punainen5.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4494kcal381.8g268.4g196.6g137.6g
Valittu annoskoko2500g2247kcal190.9g134.2g98.3g68.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1124kcal95.5g67.1g49.2g34.4g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259