Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha741g1230kcal140.7g0g74.1g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g463g94kcal2.8g17.6g1.4g6.5g
Rypsiöljy 19g164kcal0g0g18.5g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot370g130kcal4.8g22.2g1.1g5.6g
Peruna, keskikokoinen 60g778g467kcal11.7g101.1g0.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4237kcal323.4g294.2g192.4g42.6g
Valittu annoskoko2500g2119kcal161.7g147.1g96.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1059kcal80.9g73.6g48.1g10.7g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96320