Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g132g472kcal10.5g103.6g0.7g2.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g619g1412kcal117.6g0g105.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g410g410kcal30.8g61.5g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 929g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä310g232kcal12.7g38.7g2.5g9.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g39kcal1.9g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5177kcal349.2g416.2g230.8g26.4g
Valittu annoskoko2500g2588kcal174.6g208.1g115.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1294kcal87.3g104.1g57.7g6.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586