Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu851g2554kcal34.9g34.1g255.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 639g410kcal20.4g30.8g22.3g0.1g
Katkarapu 341g233kcal49.2g0g3.7g0g
Sieni-sipulihakkelus 426g114kcal6.4g11.9g1.9g11.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.5g5.9kcal0.1g1g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g213g30kcal2.1g6.4g0g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g22kcal1g4.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6740kcal228.4g176.8g567.2g23.4g
Valittu annoskoko2500g3370kcal114.2g88.4g283.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1685kcal57.1g44.2g141.8g5.9g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636