Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl504g388kcal85.7g0g5g0g
Kampasimpukka, annos 30g504g437kcal84.2g11.6g3.5g0g
Katkarapu 189g129kcal27.3g0g2.1g0g
Paprika vihreä 214g46kcal2g5.4g0.6g4.1g
Paprika, punainen214g55kcal1.9g9.9g0.9g4.3g
Purjosipuli 38g8.7kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g43kcal1.6g1.6g3.3g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)466g187kcal5.1g33.6g2.3g6.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 252g260kcal8.7g45.4g2.7g7.3g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 26g226kcal0g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3599kcal436g223.2g92.4g48.8g
Valittu annoskoko2500g1799kcal218g111.6g46.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g900kcal109g55.8g23.1g12.2g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188