Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Paprika punainen 431g126kcal4.1g19.4g1.7g8.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g54g59kcal0.5g13.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)413g112kcal5.4g19.8g0.8g7g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)718g575kcal119.3g0g7.2g0g
Soijakastike 22g13kcal1.1g2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl449g539kcal15.3g16.2g44.9g0g
Tomaatti 234g53kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3011kcal301.6g159g112g42.4g
Valittu annoskoko2500g1505kcal150.8g79.5g56g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g753kcal75.4g39.8g28g10.6g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239