Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1656g399kcal30g36.4g5g38.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl104g932kcal0g0g103.5g0g
Valkosipuli 155g168kcal12.3g25.3g0.9g3.3g
Inkivääri, tuore, silputtu104g83kcal1.9g18.4g0.8g2.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 155g34kcal0.5g2.5g0g0.2g
Vesi259g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g10g38kcal0.4g8.2g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g32kcal1.1g6.2g0.7g2.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g38kcal0.4g8.2g0.4g0g
Korianteri, annos 10g26g5.2kcal0.5g1g0.1g0.8g
Paprikajauhe 10g33kcal1.5g1.9g1.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3522kcal97.2g216.2g226.2g102.6g
Valittu annoskoko2500g1761kcal48.6g108.1g113.1g51.3g
Annoskoko puolitettuna1250g880kcal24.3g54.1g56.6g25.7g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280