Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino269g914kcal61.8g142.5g9.9g16.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 538g742kcal100.8g0g37.6g0g
Sipuli 242g73kcal3g11.6g0.5g4.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g269g188kcal8.6g32.3g1.9g8.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 941g354kcal35.8g48g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 242g304kcal26.6g0.6g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5152kcal473.2g470g145.2g57g
Valittu annoskoko2500g2576kcal236.6g235g72.6g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1288kcal118.3g117.5g36.3g14.3g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381