Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 360g382kcal14.4g69.8g3.2g6.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 600g619kcal20.7g108g6.4g17.4g
Salaatti, jäävuori tuore300g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)24g4.8kcal0g1.6g0g0g
Tonnikala vedessä 555g580kcal124.6g0g8.3g0g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Omena, keskikokoinen 200g420g143kcal0.8g29.8g1.3g7.6g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3631kcal336g433.8g40.6g82.2g
Valittu annoskoko2500g1815kcal168g216.9g20.3g41.1g
Annoskoko puolitettuna1250g908kcal84g108.5g10.2g20.6g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211