Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g854g1111kcal179.4g0g34.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g142g26kcal1.4g5g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)142g413kcal32.7g1.9g29.9g0g
Siitakesieni 142g38kcal2.6g3.6g0.4g4.7g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)188g357kcal2.6g3.4g37.6g8.3g
Paprika punainen 285g83kcal2.7g12.8g1.1g5.4g
Maustekurkku142g24kcal1g4.3g0.1g2.6g
Kuohukerma,valio,2dl427g1452kcal8.5g12.8g149.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 142g555kcal3g3.1g59.8g0g
Voi 34g248kcal0.4g0.1g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8612kcal468.6g94g680.8g42g
Valittu annoskoko2500g4306kcal234.3g47g340.4g21g
Annoskoko puolitettuna1250g2153kcal117.2g23.5g170.2g10.5g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236