Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)419g1466kcal53.6g292g8g13.4g
Atria kevyt jauheliha489g831kcal92.9g0g48.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1396g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)68g246kcal3.8g52g2.4g3.8g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio23g65kcal2.2g4.1g4.4g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio105g304kcal27.2g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5823kcal359.4g696.2g171.4g34.6g
Valittu annoskoko2500g2911kcal179.7g348.1g85.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1456kcal89.9g174.1g42.9g8.7g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358