Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.800g2799kcal106.4g543.9g19.2g30.4g
Sokeri 349g1415kcal0g348.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)718g237kcal23.7g32.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g308g2215kcal3.1g3.1g246.1g0g
Neilikka, annos 4g8.2g30kcal0.3g6.5g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g31g96kcal3.4g18.5g2.2g8.6g
Siirappi 287g866kcal0.3g212.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15315kcal274.4g2330.8g535.6g78g
Valittu annoskoko2500g7658kcal137.2g1165.4g267.8g39g
Annoskoko puolitettuna1250g3829kcal68.6g582.7g133.9g19.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450