Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 398g2885kcal4.7g1.6g323.4g0g
Sokeri 580g2352kcal0g579g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu296g372kcal32.5g0.9g26.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai341g1193kcal40.9g242g7.2g10.2g
Leivinjauhe 34g60kcal1.8g12.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Banaani, kuorittu 841g732kcal8.9g153.9g3.4g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15272kcal178.4g1998.6g722g51g
Valittu annoskoko2500g7636kcal89.2g999.3g361g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3818kcal44.6g499.7g180.5g12.8g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586