Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g337g94kcal2g20g0.7g8.4g
Omena, keskikokoinen 200g337g114kcal0.7g23.9g1g6.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g34g303kcal0g0g33.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g246kcal0.3g0.3g26.9g0g
Soijakastike34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g337g202kcal5g43.7g0.3g3g
Kaali, valkokaali337g71kcal4g11.4g0.7g7.1g
Possun Ulkofile, 100g337g421kcal70.7g0g15.1g0.3g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g34g114kcal6.7g0g9.8g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g3.4g7.4kcal0.4g0.5g0.6g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3386kcal192.6g241g179g63g
Valittu annoskoko2500g1693kcal96.3g120.5g89.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g847kcal48.2g60.3g44.8g15.8g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246