Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha775g1287kcal147.3g0g77.5g0g
Paprika punainen 388g113kcal3.6g17.4g1.6g7.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g388g109kcal2.3g23.1g0.8g9.7g
Makaroni, tumma 320g1150kcal43.2g210.1g9.6g18.9g
Sipuli 155g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Ruokakerma Valio 5%388g233kcal4.7g10.9g19.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 87g770kcal0g0g87.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7417kcal406g537.8g392.6g77.2g
Valittu annoskoko2500g3709kcal203g268.9g196.3g38.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1854kcal101.5g134.5g98.2g19.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341