Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1093g273kcal10.9g53.6g2.2g27.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha546g907kcal103.8g0g54.6g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Tomaattimurska Eldorado533g107kcal6.4g18.6g0.5g7.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g205g594kcal67.6g2.7g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3829kcal380.6g161.6g184.6g73.8g
Valittu annoskoko2500g1914kcal190.3g80.8g92.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna1250g957kcal95.2g40.4g46.2g18.5g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763