Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g174g608kcal20.8g123.4g3.6g5.2g
Ruisjauho Pirkka142g434kcal13.8g86.8g2.8g21.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka298g1028kcal38.7g196.6g8g11.9g
Kuivahiiva, annos 11g18g66kcal8.2g7.3g1.1g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi381g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g75g670kcal0g0g74.5g0g
Heinz ketsuppi149g152kcal1.3g35.6g0.1g0g
Chilikastike (Hp)25g33kcal0.3g8g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti546g765kcal98.3g5.5g27.3g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka223g127kcal0.9g31.3g0.2g2.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g132g450kcal26.5g0g38.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%331g943kcal102.6g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10551kcal622.8g989g424.6g81.8g
Valittu annoskoko2500g5276kcal311.4g494.5g212.3g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2638kcal155.7g247.3g106.2g20.5g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890