Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1803g1443kcal306.6g18g18g0g
Voi 225g1635kcal2.7g0.9g183.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g90g524kcal19.7g8.6g45.6g9.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g135g775kcal23.9g9.5g67.1g16g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g9460kcal767.8g75.4g678.8g50.8g
Valittu annoskoko2502g4730kcal383.9g37.7g339.4g25.4g
Annoskoko puolitettuna1251g2365kcal192g18.9g169.7g12.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136