Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g898g2154kcal61.9g343.8g56.5g26.9g
Vuohenjuusto President 10%337g643kcal80.8g6.7g33.7g0g
Basilika, tuore224g90kcal7g11.2g1.8g8.8g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g898g182kcal5.4g34.1g2.7g12.6g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g22g37kcal0g2.2g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Pestokastike, yrttikastike 90g439kcal7.3g1.3g44.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g7341kcal328.4g806g309g104.8g
Valittu annoskoko2502g3670kcal164.2g403g154.5g52.4g
Annoskoko puolitettuna1251g1835kcal82.1g201.5g77.3g26.2g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511