Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g701g2664kcal37.9g224.3g175.2g11.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Tomaatti 613g140kcal3.4g21.2g1.8g8.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 351g1048kcal63.1g4.2g87.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots44g272kcal12.7g5.7g24.1g1.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 351g464kcal9.2g11.2g42.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Juusto, mozzarella 175g457kcal32.6g0g35.6g0g
Sipuli, tuore175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g10561kcal341.6g550.6g767g50.2g
Valittu annoskoko2506g5280kcal170.8g275.3g383.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna1253g2640kcal85.4g137.7g191.8g12.6g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905