Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1166g1469kcal128.2g3.5g104.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki466g373kcal60.6g9.3g9.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g233g839kcal65.3g4.7g62.9g0g
Kebabliha 466g1017kcal116g0g61.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g8551kcal747.2g45.4g600.2g0g
Valittu annoskoko2506g4275kcal373.6g22.7g300.1g0g
Annoskoko puolitettuna1253g2138kcal186.8g11.4g150.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159