Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)50g9kcal0.9g0.9g0.2g1g
Keräkaali, 100g13g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)50g20kcal0.6g3.6g0.3g0.7g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.5g17kcal1.2g0g1.4g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g11g40kcal2.2g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g229kcal10.8g15.8g13.2g5.4g
Valittu annoskoko251g115kcal5.4g7.9g6.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna126g57kcal2.7g4g3.3g1.4g
Arvot/100g100g46kcal2.2g3.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345