A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g88g200kcal16.6g0g14.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g102kcal6.9g0g8g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g646kcal48.8g7.8g46g2.2g
Valittu annoskoko251g323kcal24.4g3.9g23g1.1g
Annoskoko puolitettuna126g161kcal12.2g2g11.5g0.6g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306