Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen78g109kcal14.8g0g5.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g156g55kcal1.6g10.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g362kcal33.2g21.6g15.8g0.6g
Valittu annoskoko251g181kcal16.6g10.8g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna126g91kcal8.3g5.4g4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413