Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g125g138kcal28.7g0g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)78g66kcal0.8g2.7g5.5g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g14g62kcal0.8g0.6g6.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g553kcal61.6g10g28g1g
Valittu annoskoko251g276kcal30.8g5g14g0.5g
Annoskoko puolitettuna126g138kcal15.4g2.5g7g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868